Geplande evenementen

La Fête de Limousines
Zondag 2 september 10:00 uur - 15:00 uur

Zondag 2 september 2018 verzamelen zich tussen 10:00 uur en 15:00 uur enkele honderden Franse prestige-sedans en hun eigenaren op Fort Isabella. Een dag met een gezellige en luchtige sfeer waar liefhebbers vierdeurs topmodellen van Citroën, Peugeot, Renault en Talbot laten schitteren.

La Fête des Limousines staat vooral voor een Frans getint samenzijn onder het motto ‘joie de vivre', met hier en daar een ludiek accentje. Dat komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in het Concours dans son Jus en in de Escape Break, een primeur voor 2018. Het evenement geeft ruimte aan standhouders, clubs en een Brocante de Coffre (kofferbakverkoop). Kinderen kunnen zich vermaken met La Quête des Limousines (een speurtocht) en een springkussen. 

Meer informatie is te vinden op de site: www.fetedeslimousines.nl

 


M.I.L.V.A.
6 t/m 15 september

 

Van 6 t/m 15 september vormt Fort Isabella het decor voor de theatervoorstelling M.I.L.V.A. gespeeld door Theatergroep de Vrouwen van Vught.

Het verhaal
Er is een proef gestart bij het ministerie van Defensie. In de hoop om meer vrouwen bij de krijgsmacht te krijgen is het H.P.G. opgezet. Het "Huishoudelijke Programma Grondtroepen." moet vrouwen warm maken voor een werkend leven bij de krijgsmacht.
Er is een groep Vughtse vrouwen die zich (al dan niet) vrijwillig opgeven voor deze proef van 4 weken. Op de ochtend dat ze zich melden op de kazerne (compleet in Vughts tenue) komen ze erachter dat hun huishoudelijk leventje begint met een 4-weekse militaire training, compleet met Bivak en Hindernisbaan. Wat begint al een clubje elitaire, erudiete dames, eindigt als een waar Elitekorps, waar de minister van defensie trots op kan zijn. 
Een hilarische avond uit, waar u nog lang over na zal praten. 

De Speeldata
6 september 20:15 uur
7 september 20:15 uur
8 september 20:15 uur
9 september 14:30 uur
13 september 20:15 uur
14 september 20:15 uur
15 september 20:15 uur 

Meer informatief over de voorstelling, de speeldata en ticketverkoop: www.vrouwenvanvught.com