Evenementenagenda

 • Zó gezond en zó lekker is jouw regio!

  De Restaurant Alliantie ‘s-Hertogenbosch organiseert op zaterdag 7 oktober a.s. voor de tweede keer de TasteXL Food Market: een markt met regionale- en biologische streekproducten.

  Als locatie is het terrein van Fort Isabella gekozen.

  De nieuwe foodmarket is ontwikkeld onder de vlag van Taste XL. Onder deze titel wordt ook jaarlijks in het najaar de culinaire route ‘Het grootste restaurant van Nederland’ georganiseerd.

  Shoppen met je favoriete chef!
  Om bezoekers op weg te helpen, zijn tijdens de foodmarket diverse chefs van diverse restaurants aanwezig. Zij helpen je op weg en beantwoorden vragen over recepturen en bereiding van gerechten met seizoensproducten. Laat je uitgebreid adviseren over streekproducten van dit seizoen!

  Deelnemers uit alle hoeken.
  Op de foodmarket - die in verband met de versheid van producten duurt van 10.00-15.00 uur - zullen exposanten onder andere streek- en biologische groenten, fruit, vlees en drankjes aanbieden.

  Entree is gratis.

  Meer info op www.tastexl.nl

 •  

  Fort Isabella is volop in ontwikkeling. Stap voor stap werken we aan de unieke samenleving. Begin 2018 zal de theaterzaal worden afgebroken. Tot die tijd is de zaal beschikbaar. 

  Graag geven we podium voor een aantal activiteiten! De activiteiten/evenementen dienen passend te zijn bij ons terrein en onze plannen. 

  Podium beschikbaar voor jouw evenement!

  Heb jij een ludiek idee voor gebruik van deze ruimte? Er is ruimte om een aantal evenementen/activiteiten te laten plaatsvinden. De zaal stellen wij dan gratis beschikbaar. Dit moet natuurlijk passen in de zaal en binnen de mogelijkheden en richtlijnen van VPS (denk aan vergunningen en andere bewoners en bezoekers van het Fort). 

  De zaal beschikt over een verhoogd podium en een tribune voor 150 personen. Er is een grote open ruimte tussen de tribune en het podium (20 bij 20 meter). Ook is er een bar aanwezig. 

  We zien uit naar bijzondere en verrassende dingen! Stuur je idee naar info@fortisabella.nl

  Vermeld in je mail:

  - korte beschrijving van je idee

  - waarom wil je in de theaterzaal 

  - periode en lengte van gebruik (een avond, weekend, dag etc)

  - contactgegevens

  Wij selecteren de best passende ideeën en laten je weten of jij daarbij hoort. Graag tot ziens op ons podium!


   

   

   

   

   

 • SAVE THE DATE!

   

  In mei 2016 (25, 26 en 27 mei) strijkt de ‘FortFair’ neer op Fort Isabella. Dit nieuwe 3-daagse evenement biedt een mix van horeca, retail, educatie en entertainment voor het hele gezin. De deelnemers presenteren zichzelf in de sfeer van het jaargetijde en de historische setting van het fort. Een bezoek is een beleving voor iedereen die geniet van het voorjaar.

  Als het kan werken we graag samen met Isabella bewoners en bedrijven. Vind je het leuk om ons team te versterken of zou je als bedrijf deel willen nemen aan het event dan maken wij graag een afspraak met je.

  Wil je weten hoe je deel kan uitmaken van dit event of heb je vragen, neem contact op met Jeroen Kroondijk (0681620977).