Wonen op Fort Isabella

 

Fort Isabella wordt ontwikkeld als een buitenstad net buiten Den Bosch, aan de rand van Vught. Deze gastvrije locatie ademt 400 jaar geschiedenis en een moderne, stadse dynamiek. Maar ook voor een beetje rust kun je je terugtrekken in de natuur. Centraal op Fort Isabella staan wonen, werken, verblijven en oud worden op je eigen manier. Met zorg en service als je dat nodig hebt op een manier die je zelf wenst: zo passend mogelijk. 

Wonen op mijn manier
Op slechts 10 minuten fietsen van de Markt in ’s-Hertogenbosch ligt Fort Isabella, als stadse groene schakel tussen ’s-Hertogenbosch en Vught. Hier creëert de Isabella Groep een unieke samenleving die wonen, werken, recreatie en educatie samenbrengt en waar gastvrijheid en betrokkenheid centraal staan. Rust en dynamiek gaan hier hand in hand. De appartementen die van alle gemakken zijn voorzien, vormen een fijne thuisbasis en grenzen zowel aan natuur als aan het Isabellaplein. Fort Isabella bruist van activiteit en ontmoetingen. Zo haal je er ’s morgens vers brood en sluit je bijvoorbeeld aan bij een natuurwandeling door de Gement. Je gaat er naar de fysiotherapeut op het Vitaalplein, waarna je bij het hotel binnenloopt om te informeren naar een kamer voor je dochter die in het weekend langskomt. Je geniet van een lekker kopje koffie op het terras, versbereid door een medewerker die hier in het huis voor mensen met een licht verstandelijke beperking woont. Dát is Fort Isabella.

Wonen met Anna
Wonen in een prachtig landschap op een plek die privacy en eigenheid biedt en waar gezamenlijkheid en levendigheid te vinden is. Met die gedachte is het wonen op Fort Isabella ontwikkeld. ‘Anna’, zoals we onze serviceorganisatie noemen, schenkt aandacht en zorgt voor mooie kruisbestuivingen, waarbij de beleving is alsof het vanzelf gaat.En daar gaat het om. Om de beste versie van jezelf te kunnen zijn én iets voor anderen te betekenen. Op jouw manier.

Fort Isabella; buitenstad om van te houden!

Start renovatie van 14 luxe appartementen voor 55+
In het najaar start de renovatie en verbouwing van 14 luxe woonappartementen voor 55+’ers in een van de 100 jaar oude kazernegebouwen van Fort Isabella. De appartementen variëren in oppervlakte van 102 tot 168 m2, met prijzen vanaf 429.000 euro (vrij op naam). We hopen de eerste bewoners van de appartementen te verwelkomen in het eerste kwartaal van 2021.

 

Infomarkt 4 september van 19:00 uur tot 22:00 uur
Tijdens deze infomarkt kun je op informele wijze kennismaken met het concept Fort Isabella. De infomarkt opent om 19:00 uur op het middenterrein van Fort Isabella, om 19:30 uur vindt een officieel moment plaats voor de start van de verkoop van de eerste 14 appartementen. Meld je aan voor de infomarkt