DE kracht van de combinatie

Je eigen gang gaan is een groot goed. Ook op Fort Isabella. De buitenstad komt verder tot leven als er ook interactie is en je je betrokken voelt, bij elkaar en bij het fort als geheel. Interactie ontstaat door een juiste mix de programmering en voorzieningen op het fort, waarbij de beleving is alsof het vanzelf gaat. En daar gaat het om. Om de beste versie van jezelf te kunnen zijn én iets voor anderen te betekenen. Op jouw manier. De woningen op Fort Isabella zijn voor de volgende doelgroepen ontwikkeld:

 

Mensen van 55 jaar en ouder

Als Fort Isabella voltooid is, zijn er 80 ruime appartementen met een exclusief karakter gerealiseerd voor 55+-ers.

  • koopappartementen: 60 stuks
  • huurappartementen: 20 stuks

Het laatste koopappartementengebouw wordt binnenkort gerealiseerd. Dan volgt hier ook meer informatie over de verkoop.

trappen Artist Impression

 

Studenten en jongeren

Ben je student? Dan is Fort Isabella een plek waar je je kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen, door mee te werken aan verschillende projecten. En omdat we je op termijn ook graag als bewoner aan onze buitenstad verbinden, staat een gebouw met studentenstudio's hoog op ons verlanglijstje.

 

ouderen met dementie

Zorgvilla Ome Jan is er speciaal voor ouderen met dementie. Het huis (met 21 luxe, comfortabele eenpersoons appartementen en 5 tweepersoons appartementen) zorgt voor een liefdevol thuis waar welzijn en kwalitatief leven voorop staan. Het is een combinatie van zelfstandig wonen, 24-uurszorg, welzijnsactiviteiten en wonen in de natuur. Welzijn is net zo belangrijk als gezonde voeding, gekwalificeerde zorg en een mooie woonplek. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan een gevarieerd welzijnsprogramma.

 

Ome jan Stockbeeld Standby

 

Zorg op Fort Isabella

In onze Buitenstad bieden we zorg voor de diverse bewoners van Fort Isabella. Bij de verschillende zorgoplossingen staan eigen regie, aandacht, gastgerichtheid en levensloopbestendigheid centraal. Bij Zorgvilla Ome Jan, voor mensen met dementie, is de zorg een geïntegreerd onderdeel. Bij de appartementen voor 55+’ers is via Ome Jan, thuiszorg op afroep mogelijk. Daarnaast wordt er respijtzorg voor tijdelijke verlichting van mantelzorgers geboden en mogelijk zorg aan tijdelijke bewoners (herstel of leren leven met een aandoening). Ook voor partners of familie is plaats op Fort Isabella.