DE kracht van de combinatie

Je eigen gang gaan is een groot goed. Ook op Fort Isabella. De buitenstad komt verder tot leven als er ook interactie is en je je betrokken voelt, bij elkaar en bij het fort als geheel. Interactie ontstaat door een juiste mix de programmering en voorzieningen op het fort, waarbij de beleving is alsof het vanzelf gaat. En daar gaat het om. Om de beste versie van jezelf te kunnen zijn én iets voor anderen te betekenen. Op jouw manier. De woningen op Fort Isabella zijn voor de volgende doelgroepen ontwikkeld:

 

Mensen van 55 jaar en ouder

Voor 55+-ers komen er 102 ruime appartementen met een exclusief karakter.

  • koopappartementen: circa 42 stuks

Heerlijk wonen in één van de monumentale kazernegebouwen aan het Isabellaplein. De klassieke uitstraling van de jaren 20, het comfort van nu. De gelijkvloerse appartementen hebben elk een eigen terras of balkon en veel privacy.

Gebouw 2 (14 appartementen), reeds bewoond.
Gebouw 1 (14 appartementen), reeds opgeleverd juli 2021.
Gebouw 3 (14 appartementen), reeds verkocht. Start realisatie oktober 2021, oplevering verwacht januari 2023.

Voor meer informatie kunt u uw interesse mailen naar: info@hrswonen.nl

  • huurappartementen: circa 60 stuks

Er komen 3 nieuwe appartementengebouwen met herkenbare stijlelementen uit de beroemde begin-20ste-eeuwse bouw. De twee nieuwe gebouwen aan de Isabellapoort zijn elkaars evenbeeld (gespiegeld langs de centrale as van het fort) maar staan elk in een eigen plandeel: de één aan de natuurkant, de ander aan de cultuurkant van Fort Isabella.
Verwachte realisatie: december 2021.

Het andere nieuwbouwproject ligt aan de zijde van de Postweg op het terrein van Fort Isabella. Hier komen ongeveer 38 gelijkvloerse appartementen.
Binnenkort volgt hier meer informatie over de verwachte realisatie. 

Bij interesse in de huurappartementen ontvangen wij graag een mail met uw contactgegevens: info@hrswonen.nl.

trappen Artist Impression

 

Studenten en jongeren

Voor studenten en jongeren is Fort Isabella meer dan een plaats om te wonen. Het is een plek waar je je kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen, door mee te werken aan verschillende projecten.

 

ouderen met dementie

Zorgvilla Ome Jan, speciaal voor ouderen met dementie, waar welzijn en kwalitatief leven voorop staan. Het is een combinatie van zelfstandig wonen, 24-uurszorg, welzijnsactiviteiten en wonen in de natuur. Welzijn is net zo belangrijk als gezonde voeding, gekwalificeerde zorg en een mooie woonplek. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan een gevarieerd welzijnsprogramma. Zorgvilla Ome Jan zorgt voor een liefdevol thuis.

  • Zorgvilla met 21 luxe, comfortabele eenpersoons appartementen en 5 tweepersoons appartementen, inclusief 24/7 zorg.

Vanaf november 2021 opent de zorgvilla haar deuren voor de bewoners. heeft u interesse in een appartement? Bekijk de website  www.wonenbijdefamilie.nl/ome-jan voor meer informatie of voor de contactgegevens.

Ome jan Stockbeeld Standby


Mensen met een licht verstandelijke beperking

De appartementen in het complex voor verstandelijk beperkten bieden ruimte voor individuele bewoning met begeleiding. Voor deze doelgroep creëren we ook werkmogelijkhedenop Fort Isabella zoals tuinonderhoud, meubelmakerij, horeca en functies bij andere bedrijven op het terrein.

  • 1 huis voor circa 10 personen

 

Zorg op Fort Isabella

In de toekomst bieden we zorg voor de diverse bewoners van Fort Isabella. Bij de verschillende zorgoplossingen staan eigen regie, aandacht, gastgerichtheid en levensloopbestendigheid centraal. Bij de huizen voor mensen met een verstandelijke beperking of met dementie is de zorg een geïntegreerd onderdeel. Bij de appartementen voor 55+’ers is via Ome- Jan, thuiszorg op afroep mogelijk. Daarnaast wordt er respijtzorg voor tijdelijke verlichting van mantelzorgers geboden en mogelijk zorg aan tijdelijke bewoners (herstel of leren leven met een aandoening). Ook voor partners of familie is plaats op Fort Isabella.