Charlotte Willems

Door haar enthousiasme, nieuwsgierigheid en oprechte interesse in alles wat er binnen Fort Isabella speelt, geeft Charlotte op energieke wijze invulling aan haar functie als Office Manager, een functie met een zeer divers takenpakket.

In deze functie is zij de rechterhand van de initiatiefnemers van Fort Isabella en werkt zij met alle betrokken spelers aan het realiseren van de visie (Het creƫren van een unieke samenleving waar wonen, werken, recreatie en educatie op een logische manier samenkomen). Met haar proactieve houding, gastvrije instelling en passie weet zij makkelijk nieuwe contacten te binden en weet ze bestaande contacten warm te houden.

Door haar werkervaring op organisatorisch en coƶrdinerend niveau tijdens verschillende grootschalige evenementen (Holland Heineken House Londen, European Youth Olympic Festival, EK vrouwenvoetbal 2017 etc.) weet zij goed overzicht te bewaren over de verschillende werkzaamheden. De uitvoering gebeurt op een sociale, no-nonsense wijze, waarbij de inbreng van alle betrokken spelers op waarde wordt geschat en er altijd ruimte is voor eigen (creatieve) initiatieven.

charlotte@fortisabella.nl
073 20 20 210
06 26 74 69 56