Ontmoet de ondernemers.

Fort Isabella is het 'thuis' voor heel diverse bedrijven, gericht op uiteenlopende vakgebieden. Van ambachten, architectenbureaus, fotografen en diverse kantoren, tot ateliers, kleine creatieve bedrijven, vitaliteitsondernemers en zelfs een dierenkliniek. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan de levendigheid van de buitenstad. De diversiteit in samenstelling van deze bedrijven zorgt ervoor dat men elkaar inspireert, motiveert en excelleert!

Hieronder een greep uit de ondernemers van Fort Isabella...

CT2019 Lucien Dolman 1 .jpg
image002.png

Nieuwe Linie 1 - 3 

LOS stadomlanD


Landschapsarchitecten en Stedenbouwers. Wij leveren met onze ideeën en plannen een bijdrage aan een waarde(n)vollere omgeving. Wij zijn steeds op zoek naar het optimum tussen mens, ruimte en gebruik. Wij willen met onze ideeën en plannen ruimte geven aan mensen om zich te ontwikkelen, te ontplooien en te ontdekken.

losstadomland.nl

bedrijven_0015_Braining the Future.jpg

Nieuwe Linie 1 - 3

Braining 
the Future

 "Braining the Future ontwikkelt visies & experimenten op maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld de toekomst van een wijk, bereikbaarheid van de stad en participatie bij de omgevingsvisie. We werken mens- en actiegericht en gebruiken technieken uit Design Thinking."
 
 

brainingthefuture.nl

bedrijven_0014_talent4service.jpg

Nieuwe Linie 4-5

Talent4Service


Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de techniek. Wij zijn geen gewoon uitzendbureau. Want wij doen meer met mensen. Dus niet alleen werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen.
 

 

talent4service.nl

20211029_KEILEKKER_FINAL LOGO_RGB.png

Reutseplein 10 | Het Fort

Keilekker


Kom langs bij de bakkerij van Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes om te zien hoe ze live gehakt inrollen en worstenbroodjes bakken. Of boek een workshop en ervaar zelf hoe het is om ze te maken.

 

 

 

 

 

keilekker.nl

logo just personal.JPG.png

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

Just Personal

'' Ben je op zoek naar een Personal Trainer in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen of Vught? Dan kan ik jou helpen. Als afgestudeerde sportwetenschapper, personal training, gewichtsconsulent, vitaliteitscoach en stresscounselor begeleid ik je 1 op 1 met coaching gesprekken, afvallen, bewegen en sporten.''

just-personal.nl

JBH nascholing ronde hoeken.png

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

JBH Nascholing


'' JBH Nascholing is dé nascholingsorganisatie voor en door huisartsen en praktijkondersteuners in de regio 's-Hertogenbosch e.o. We bundelen de krachten van verschillende huisartsenorganisaties in de regio om vanuit één punt alle nascholingen aan te bieden die jij nodig hebt. '' 

jbhnascholing.nl

BPB logo oranje.png

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

Burnout Preventie & Begeleiding


''Burnout Preventie & Begeleiding (BPB) is een multidisciplinair samenwerkingsverband van ervaren professionals gespecialiseerd in training en begeleiding naar meer veerkracht voor meer welzijn en ter voorkoming van verzuim door stressklachten en burnout. '' 

 

 

burnoutpreventienederland.nl

De Code_rebellious black_2.png

Nieuwe Linie 1-15n

RECLAMEBUREAU DE CODE


''Wij zijn jouw team voor marketing en communicatie. Elke dag zoeken we nieuwe manieren om merken met mensen te verbinden. We willen weten wat een merk beweegt. Pas dan krijgen we je doelgroep in beweging. Met strategische positionerings- of rebrandigstrajecten, creatieve campagnes en clickable content. Onze hoofden, harten en handen staan te popelen om aan jouw merk te werken.'' 

decode.nl

Jeroen Bosch Huisartsen FC.png

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

JEROEN BOSCH HUISARTSEN


'' JBH (Jeroen Bosch Huisartsen) is de regionale huisartsenorganisatie voor en door huisartsen in de regio 's-Hertogenbosch e.o. In de regio proberen we samen met regionale netwerkpartners een toekomstbestendige huisartsenzorg te realiseren. '' 

 

 

 

 

jeroenboschhuisartsen.nl

Feelwise Coaching Logo.jpg

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

Feelwise
Coaching

'' Wil jij de regie van jouw leven in eigen handen hebben? Je kunt bij Feelwise terecht voor coaching en begeleiding van jouw loopbaanvraag, ‘wie-ben-ik’ of ‘hoe-klopt-mijn-leven’ vraag.

Onze gesprekken geven je inzicht als het gaat om …
* de bij jou passende richting in & inrichting van je leven
* jouw drijfveren, talenten & competenties
* opleidings- en beroepskeuze
* natuurlijk & aangeleerd gedrag
* patronen die jouw persoonlijke ontwikkeling en stevigheid thuis en/of op het werk belemmeren/remmen
* betekenisvol leven.''

 

feelwise.nl

Cijferbuddy_logo_stacked_BIG.png

Hoornwerk 1

CIJFERBUDDY

''CijferBuddy neemt de boekhouding uit handen waarbij je inzicht krijgt in je administratie op een betrouwbare en betrokken manier voor een vast bedrag per maand. En twijfel je omdat je zelf al gebruik maakt van een boekhoudsysteem? CijferBuddy regelt gratis de overstap!''

 

 

 

 

 

 


 
 

cijferbuddy.nl

logo zonder tekst.png

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

Osteopathie Buitenstad Vught

Osteopathie is een geneeswijze met als doel  lichaamsweefsels hun optimale beweeglijkheid te geven.  Als ergens in het lichaam de beweeglijkheid tekort schiet dan kan dat zich uiten in verschillende klachten. Er kan een probleem ontstaan in het bewegingsapparaat, in het verteringssysteem, het voortplantingssysteem, het nier-blaassysteem- of het hart-longsysteem. Met mijn handen maak ik weefsels soepel van top tot teen, door inzicht te krijgen in de oorzaak van pijn of spanning kunnen klachten blijvend verholpen worden. Eenvoudige oefeningen of voedingsadviezen zijn vaak onderdeel van de behandeling.

osteopathiebuitenstad.nl

yc2.png

Nieuwe Linie 7

Your Controller

Your Controller, een samenwerkingsverband van business en financial controllers, houdt ondernemingen en organisaties in control door middel van het inrichten van managementrapportages en verslaggeving en het voortdurend up to date houden van hun financiële systemen. Een sparring partner van de leiding voor operationele en strategische beslissingen.

yourcontroller.nl

bedrijven_0011_Professionals in Food.jpg

Nieuwe Linie 8

Professionals in Food

"Als recruitment expert in de levensmiddelenindustrie ondersteunen wij zowel food professionals van mbo, hbo en academisch niveau bij hun carrière- ontwikkeling, als levensmiddelenbedrijven bij hun zoektocht naar talent."
 

professionalsinfood.nl

bedrijven_0010_SensorMaritime.jpg

Nieuwe Linie 9

Sensor Maritime

Sensor Maritime ontwikkelt innovatieve sensor oplossingen om de veiligheid aan boord in de binnenvaart te vergroten en bijdragen aan de ontwikkelingen op het gebied van autonoom varen en performance optimization.
 

sensormaritime.com

bedrijven_0009_Woltersvastgoed.jpg

Nieuwe Linie 10

Wolters Vastgoed

Wolters Vastgoed BV ondersteunt haar opdrachtgevers die behoefte hebben aan kennis en ervaring, om van bouwplannen concrete, haalbare projecten te maken. Wolters Vastgoed ontwikkelt bouwprojecten en kan de (extra) capaciteit en de expertise verzorgen.


 

wolters-vastgoed.nl

bedrijven_0017_luciendolman.jpg

Nieuwe Linie 10

Studio Lucien Dolman

Het doel van de samenwerking tussen opdrachtgever en Studio Lucien Dolman is hetzelfde: het realiseren van een interieur waar de ziel van de opdrachtgever in terug is te vinden. 
 

 

studioluciendolman.nl

bedrijven_0008_Sandra Jacobs.jpg

Nieuwe Linie 10

SANDRA JACOBS DESIGN

"In mijn ontwerp studio worden dessins ontwikkeld voor verschillende productgroepen.

Op internationale vakbeurzen in New York, Parijs en Frankfurt verkoop ik mijn ontwerpen aan fabrikanten voor hometextiles , wallpaper, fashion, ceramics, stationery , art prints, murals.

De ontwerpen worden wereldwijd outright verkocht of onder licentie uitgebracht,  IKEA, Wallmart, Macys, Kohl's, CoinCasa, Harrods ."

sandrajacobs.nl

bedrijven_0007_Inspire Real Estate.jpg

Nieuwe Linie 11

INSPIRE Real Estate

INSPIRE Real Estate is een vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in (binnenstedelijke) herontwikkeling. Vanuit Rotterdam en Vught werkt INSPIRE in opdracht van vastgoedeigenaren en investeert zelf in herontwikkelings-projecten. In opdracht van de Isabella Groep ontwikkelt INSPIRE diverse gebouwen op Fort Isabella.

 

inspirerealestate.nl

wakker.png

Nieuwe Linie 11

WakkerArchitecten

WakkerArchitecten is als architectenbureau verantwoordelijk voor het ontwerp, de transformatie en herbestemming van de bestaande gebouwen op Fort Isabella. Een nieuwe mini maatschappij waarin ook wij ons thuis voelen. In het kantoor aan Nieuwe Linie werken we met een enthousiast team aan diverse ontwerpopdrachten.

 

 

WakkerArchitecten.nl

bedrijven_0006_Design Online Meubels.jpg

Nieuwe Linie 12

Design Online Meubels

"Wij leveren design kantoormeubelen van meer dan 70 internationale topmerken op bestelling, of na een bezoek door een van onze specialisten."

   

designonlinemeubels.nl

bedrijven_0005_MegensVeenstra.jpg

Nieuwe Linie 12

MegensVeenstra, videomakers

"Wij zijn MegensVeenstra. Videomakers met ideeën. Wij staan marketing- en communicatieafdelingen bij in het waarmaken van hun videoplannen. Van aftermovie tot testimonial en van animatie tot brandstory. Iedere productie is doordacht van hoge kwaliteit en altijd met een goed verhaal."
 

 

 

megensveenstra.nl

studio bastiaan

Nieuwe Linie 12

Studio 
Bastiaan

Concept, creatie, design.

Studio Bastiaan is een reclamebureau in Vught. We bedenken authentieke strategieën en ideeën om producten en diensten op de juiste manier bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

studiobastiaan.nl

bedrijven_0004_RIJK .jpg

Nieuwe Linie 12

RIJK 
creatieve studio

RIJK creatieve studio. Creatieve visuele communicatie in vorm en idee. Rijk geeft merken pluswaarde en haalt de identiteit van een merk naar voren. Rijk werkt op het snijvlak van reclame, branding en design. Concept en realisatie. Met als specialisatie logo design.

 

 

 

rijk.studio

GeplakteAfbeelding-1.tiff

Hoornwerk 1

Urban Identity
 

Urban Identity geeft identiteit aan vastgoedontwikkelingen. Vorm en verhaal creëren vanuit de ideeën en visie van architecten, projectontwikkelaars en gemeenten. 

 


 

urban-identity.nl

bedrijven_0002_Veterinaire Specialisten.jpg

Reutsedijk 8A

Veterinaire Specialisten

Veterinaire Specialisten is een verwijscentrum voor specialistische diergeneeskunde, waar zorg en liefde voor dieren samen komen. U kunt via uw dierenarts of rechtstreeks een afspraak maken voor advies, behandeling of een second opinion. Kijk voor meer informatie op onze website.

veterinairespecialisten.nl

bedrijven_0001_Pompoen.jpg

Reutsedijk 13

Kinderopvang  
De Pompoen

Kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. De Pompoen biedt  tijd en ruimte voor de natuurlijke, fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling door het creëren van een liefdevolle omgeving. 
 

 

depompoenvught.nl

bedrijven_0000_Buro Lubbers.jpg

Reutsedijk 15

Buro Lubbers  

Buro Lubbers is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur, stedenbouw en de inrichting van openbare ruimte. Sinds 1993 ontwerpt het bureau projecten op elk schaalniveau, voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

 

 

 

burolubbers.nl

Network4lease logo diapositief.jpg

Hoornwerk 1

NETWORK4LEASE

'' Bij Network4lease kunt u terecht voor alle automerken en alle leasevormen. Door de jarenlang opgedane ervaring in de auto/leasebranche zijn wij in staat de juiste partijen aan elkaar te verbinden. 

 

Door samen te werken met een aantal gerenommeerde leasemaatschappijen en dealergroepen zijn wij in staat voor u de beste aanbieding op het gebied van prijs en voorwaarden uit de markt te halen.'' 

network4lease.nl

Foto 08-03-2023 om 10.28.jpg

Reutseplein 10 | Het Fort

Martha Cafe

''Welkom bij Martha Café in de nieuwe Foodhall op Fort Isabella. Bij ons bent u 7 dagen per week welkom voor heerlijke koffie, mooie bieren en prima wijnen. Tevens verzorgen wij uw lunch, borrelplank en lekker gebak. Tot binnenkort!''

 

 

 

martha-vught.nl

image003.jpg

 

Bonth van Hulten

''Restauratie van een eeuwenoud monument. Duurzame renovatie van een corporatiewoning uit de jaren '60. Transformatie naar een nieuwe functie. Kleinschalige nieuwbouw op een complexe locatie. Specialismen die vragen om vakmanschap en samenwerking. Hier ligt onze expertise en passie. In restauratie, renovatie, herbestemming en specialistische nieuwbouw. ''

 

 

 

 

 

 

debonthvanhulten.nl

Logo RGB-01.jpg

Nieuwe Linie 200 | Vitaalplein

COSENCE

CoSence staat voor samen, balans, eigenwaarde, lef en gezond verstand. Deze kernwaarden zorgen voor de verbinding tussen zakelijkheid en sensitiviteit op het gebied van leiderschap, bewustwording en zelfvertrouwen om persoonlijke en/of zakelijke doelen te bereiken. CoSence biedt transformationele & systemische (team/organisatie) coaching en training volgens de Internationale Ethische Code en is aangesloten bij de NOBCO.

cosence.nl

logo-endule.jpg

Hoornwerk 1

ENDULE

'' Endule werkt aan een snelle en betaalbare transitie naar een CO2-neutrale gebouwde omgeving. Wij helpen overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, beleggers, bouwers én particulieren om duurzaamheidsdoelen te duiden, plannen en te behalen. Dit doen we met concrete, uitvoerbare plannen mét draagvlak. ''
 

 

 

 

 

 

endule.nl

Beershop.png

 

The Beershop

''In onze Beershop bieden wij u een keur aan zowel lokale als Internationale bieren en ciders. Ons assortiment wisselt iedere week. Cadeauverpakkingen maken wij graag voor u en bij acute dorst kunt u uw favoriete biertje ook opdrinken in ons Martha Café. Tot snel!''

 

 

 

 

thebeershopvught.nl

image0.jpeg

 

NOVA DELUXE

''Een beauty bar waar JIJ alle
aandacht, kwaliteit & luxe krijgt! Laat je verwennen en adviseren door een vakkundig specialist.

Ik bied diverse behandelingen aan zoals: Permanente make-up, fine line tatoeages, wenkbrauwen, wimpers, nagels en meer.''

 

 

 

 

novadeluxe.nl