Ontmoet de ondernemers.

Fort Isabella is het 'thuis' voor heel diverse bedrijven, gericht op uiteenlopende vakgebieden. Van ambachten, architectenbureaus, fotografen en diverse kantoren, tot ateliers, kleine creatieve bedrijven, vitaliteitsondernemers en zelfs een dierenkliniek. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan de levendigheid van de buitenstad. De diversiteit in samenstelling van deze bedrijven zorgt ervoor dat men elkaar inspireert, motiveert en excelleert!

Hieronder een greep uit de ondernemers van Fort Isabella...

CT2019 Lucien Dolman 1 .jpg
bedrijven_0016_Los.jpg

Nieuwe Linie 1 - 3 

LOS stadomlanD


Landschapsarchitecten en Stedenbouwers. Wij leveren met onze ideeën en plannen een bijdrage aan een waarde(n)vollere omgeving. Wij zijn steeds op zoek naar het optimum tussen mens, ruimte en gebruik. Wij willen met onze ideeën en plannen ruimte geven aan mensen om zich te ontwikkelen, te ontplooien en te ontdekken.

losstadomland.nl

bedrijven_0015_Braining the Future.jpg

Nieuwe Linie 1 - 3

Braining 
the Future

 "Braining the Future ontwikkelt visies voor de overheid. Wij introduceren een nieuwe manier van werken die vaste patronen doorbreekt. Onze aanpak is mens- en actiegericht. Daarmee bereiken we sneller succes en voegen we opnieuw plezier toe aan het werk."
 
 

brainingthefuture.nl

bedrijven_0014_talent4service.jpg

Nieuwe Linie 4-5

Talent4Service


Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de techniek. Wij zijn geen gewoon uitzendbureau. Want wij doen meer met mensen. Dus niet alleen werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen.
 

talent4service.nl

bedrijven_0012_Your Controller.jpg

Nieuwe Linie 7

Your Controller

Your Controller, een samenwerkingsverband van business en financial controllers, houdt ondernemingen en organisaties in control door middel van het inrichten van managementrapportages en verslaggeving en het voortdurend up to date houden van hun financiële systemen. Een sparring partner van de leiding voor operationele en strategische beslissingen.

yourcontroller.nl

bedrijven_0011_Professionals in Food.jpg

Nieuwe Linie 8

Professionals in Food

"Als recruitment expert in de levensmiddelenindustrie ondersteunen wij zowel food professionals van mbo, hbo en academisch niveau bij hun carrière- ontwikkeling, als levensmiddelenbedrijven bij hun zoektocht naar talent."
 

professionalsinfood.nl

bedrijven_0010_SensorMaritime.jpg

Nieuwe Linie 9

Sensor Maritime

Sensor Maritime ontwikkelt innovatieve sensor oplossingen om de veiligheid aan boord in de binnenvaart te vergroten en bijdragen aan de ontwikkelingen op het gebied van autonoom varen en performance optimization.
 

sensormaritime.com

bedrijven_0009_Woltersvastgoed.jpg

Nieuwe Linie 10

Wolters Vastgoed

Wolters Vastgoed BV ondersteunt haar opdrachtgevers die behoefte hebben aan kennis en ervaring, om van bouwplannen concrete, haalbare projecten te maken. Wolters Vastgoed ontwikkelt bouwprojecten en kan de (extra) capaciteit en de expertise verzorgen.


 

wolters-vastgoed.nl

bedrijven_0017_luciendolman.jpg

Nieuwe Linie 10

Studio Lucien Dolman

Het doel van de samenwerking tussen opdrachtgever en Studio Lucien Dolman is hetzelfde: het realiseren van een interieur waar de ziel van de opdrachtgever in terug is te vinden. 
 

 

studioluciendolman.nl

bedrijven_0008_Sandra Jacobs.jpg

Nieuwe Linie 10

SANDRA JACOBS DESIGN

"In mijn ontwerp studio worden dessins ontwikkeld voor verschillende productgroepen.

Op internationale vakbeurzen in New York, Parijs en Frankfurt verkoop ik mijn ontwerpen aan fabrikanten voor hometextiles , wallpaper, fashion, ceramics, stationery , art prints, murals.

De ontwerpen worden wereldwijd outright verkocht of onder licentie uitgebracht,  IKEA, Wallmart, Macys, Kohl's, CoinCasa, Harrods ."

sandrajacobs.nl

bedrijven_0007_Inspire Real Estate.jpg

Nieuwe Linie 11

INSPIRE Real Estate

INSPIRE Real Estate is een vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in (binnenstedelijke) herontwikkeling. Vanuit Rotterdam en Vught werkt INSPIRE in opdracht van vastgoedeigenaren en investeert zelf in herontwikkelings-projecten. In opdracht van de Isabella Groep ontwikkelt INSPIRE diverse gebouwen op Fort Isabella.

 

inspirerealestate.nl

wakker.png

Nieuwe Linie 11

WakkerArchitecten

WakkerArchitecten is als architectenbureau verantwoordelijk voor het ontwerp, de transformatie en herbestemming van de bestaande gebouwen op Fort Isabella. Een nieuwe mini maatschappij waarin ook wij ons thuis voelen. In het kantoor aan Nieuwe Linie werken we met een enthousiast team aan diverse ontwerpopdrachten.

 

 

WakkerArchitecten.nl

bedrijven_0006_Design Online Meubels.jpg

Nieuwe Linie 12

Design Online Meubels

"Wij leveren design kantoormeubelen van meer dan 70 internationale topmerken op bestelling, of na een bezoek door een van onze specialisten."

   

designonlinemeubels.nl

bedrijven_0005_MegensVeenstra.jpg

Nieuwe Linie 12

MegensVeenstra, videomakers

"Wij zijn MegensVeenstra. Videomakers met ideeën. Wij staan marketing- en communicatieafdelingen bij in het waarmaken van hun videoplannen. Van aftermovie tot testimonial en van animatie tot brandstory. Iedere productie is doordacht van hoge kwaliteit en altijd met een goed verhaal."
 

 

 

megensveenstra.nl

studio bastiaan

Nieuwe Linie 12

Studio 
Bastiaan

Concept, creatie, design.

Studio Bastiaan is een reclamebureau in Vught. We bedenken authentieke strategieën en ideeën om producten en diensten op de juiste manier bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

studiobastiaan.nl

bedrijven_0004_RIJK .jpg

Nieuwe Linie 12

RIJK 
creatieve studio

RIJK creatieve studio. Creatieve visuele communicatie in vorm en idee. Rijk geeft merken pluswaarde en haalt de identiteit van een merk naar voren. Rijk werkt op het snijvlak van reclame, branding en design. Concept en realisatie. Met als specialisatie logo design.

 

 

 

rijk.studio

bedrijven_0003_Ixxi.jpg

Nieuwe Linie 13 - 15

IXXI Concepts
 

IXXI verkoopt wand-decoratie in elk gewenst formaat. Een IXXI bestaat uit bedrukte kaarten die je met koppelstukjes zelf aan elkaar verbindt. Creativiteit is IXXI’s grootste kracht > we streven ernaar om wereldwijd mensen gelukkig te maken met een persoonlijk interieur.
 

ixxiyourworld.com

bedrijven_0002_Veterinaire Specialisten.jpg

Reutsedijk 8A

Veterinaire Specialisten

Veterinaire Specialisten is een verwijscentrum voor specialistische diergeneeskunde, waar zorg en liefde voor dieren samen komen. U kunt via uw dierenarts of rechtstreeks een afspraak maken voor advies, behandeling of een second opinion. Kijk voor meer informatie op onze website.

veterinairespecialisten.nl

bedrijven_0001_Pompoen.jpg

Reutsedijk 13

Kinderopvang  
De Pompoen

Kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. De Pompoen biedt  tijd en ruimte voor de natuurlijke, fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling door het creëren van een liefdevolle omgeving. 
 

 

depompoenvught.nl

bedrijven_0000_Buro Lubbers.jpg

Reutsedijk 15

Buro Lubbers  

Buro Lubbers is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur, stedenbouw en de inrichting van openbare ruimte. Sinds 1993 ontwerpt het bureau projecten op elk schaalniveau, voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

burolubbers.nl