Een prachtige plek voor diverse activiteiten. Verschillende zelfstandig ondernemers zijn hier actief. 
Actief met onderstaande activiteiten en evenementen:

Osteria Ciao Bella

Osteria Ciao Bella

Osteria Ciao Bella waar de Brabantse bourgondische gezelligheid samensmelt met de Italiaanse liefde en passie voor goed eten, drinken en samenzijn. Het restaurant voor een echte Italiaanse aperitivo. Met collega’s na het werk, met vrienden en familie.

Lees meer

Pannûkoek

Pannûkoek

Pannûkoek combineert bewust lekker smullen met gezelligheid en inspiratie. Waar je ’s middags en ’s avonds geniet van een lekkere en verantwoorde pannenkoek of een heerlijke Italiaanse pizza en kinderen natuurlijk meer dan welkom zijn. Bij Pannûkoek en Pizza vind je zowel de oudhollandse pannenkoek met stroop en spek als pannenkoeken die aansluiten bij een meer gezonde levensstijl.

Lees meer

Rondleidingen

Rondleidingen

Geniet van een rondleiding over Fort Isabella en leer de ruim 400 jaar historie kennen, waaronder het 18e eeuwse poortgebouw en de collectie Wielrijders.

Lees meer

Brabantsche Worstenbroodjes

Brabantsche Worstenbroodjes

Kom langs in onze bakkerij en zie hoe de lekkerste worstenbroodjes worden gebakken of boek een workshop om zelf de lekkerste worstenbroodjes te maken!

Lees meer

MusiCare

MusiCare

Bij MusiCare, praktijk voor muziekles en persoonlijke ontwikkeling, vindt u creatieve, vooral muzikale workshops voor feestjes en (bedrijfs)uitjes. Voor jong en oud.

Lees meer

Fiets- en wandelroutes

Fiets- en wandelroutes

Fort Isabella, een bruisende groene schakel omringd door natuur en historie, maakt onderdeel uit van verschillende wandel- en fietsroutes. Kom wandelen of fietsen en begin, eindig of maak een tussenstop...

Lees meer

Boks

Boks

BOKS! is een unieke club van Nederlands Kampioen Mijke van Griensven. Bij BOKS! kun je boksen en kickboksen maar er worden ook yoga en creatieve workshops gegeven. Kom structureel sporten of een keer als groep voor een clinic op maat.

Lees meer

Room for Healing

Room for Healing

Voetreflex en Massage voor optimaal ontstressen.

Lees meer

Tout Toet

Tout Toet

Studio voor huidverzorging en aromatherapie.

Lees meer

Voet Buro

Voet Buro

Voor gezonde en stralende voeten.

Lees meer

Vergaderen op jouw manier

Vergaderen op jouw manier

De horeca op het terrein verhuurd een uitstekende cursus- en vergaderruimte. Een prettige ruimte met de mogelijkheid te kiezen uit een professionele facilitator, energizer of een bewuste versneller. Een verzorgde lunch, high tea of wandeling als break,… Je wensen zijn bespreekbaar

Lees meer