Onze buitenstad als bijzondere, inspirerende werkomgeving. 

Van moderne kantoorlift, strakke praktijkruimte tot ambachtelijk atelier. Op Fort Isabella hebben we verschillende bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd. Dankzij deze veelzijdigheid aan gebouwen biedt Fort Isabella een inspirerende werkomgeving voor zo'n 225 ondernemingen uit vĂ©le branches. 


MOMENTEEL ZIJN ER GEEN RUIMTES BESCHIKBAAR.

1013156.jpg
306705.jpg

 

 

Nieuwe Linie 200

Het Vitaalplein

De ultieme plek om te genieten van het mooie uitzicht over de nieuwe gracht en de prachtige gebouwen op Fort Isabella. 

Dit moderne betonnen gebouw is compleet in de wal gebouwd. Het biedt plek aan circa 30 ondernemers die zich richten op mentale en/of fysieke vitaliteit. De ruimtes hebben een moderne en strakke uitstraling. Er zijn verschillende wachtplekken gerealiseerd waar klanten kunnen plaatsnemen. Daarnaast beschikt het gebouw over een ondernemerslounge, een mooie ontmoetingsplek om even bij te kletsen met andere ondernemers. 

CT2019 Jan Hein .jpg

 

Hoornwerk 1 

Dit houten kantoorgebouw is van zowel buiten als van binnen een plaatje om te zien! Vooral de unieke houten gevel trekt de aandacht. 

Het gebouw huisvest 15 ondernemers. Allemaal werkzaam in verschillende branches. Het gebouw beschikt op elke ruimte over een gezamenlijke keuken en op de begane grond bevindt zich een ondernemerslounge. 

Nieuwe Linie 1-15 mrt Voorkant 0735.jpeg

 

Nieuwe Linie 1 t/m 15

De kantoorunits aan de Nieuwe Linie hebben een mooie verbinding met buiten. Door de vele raampartijen geniet je van uitzicht op het terrein en op de nieuwe gracht. In de units zijn twee verdiepingen gerealiseerd door het plaatsen van een vide.