Joost Reijnen

Door zijn betrokkenheid met de zorg en zijn financiële kennis is Joost betrokken geraakt bij Isabella Groep. Eerst als adviseur op het gebied van het ontwikkelen van de businesscases en rekenmodellen, later als het financieel geweten van de groep.

Vanaf oktober 2015 heeft Joost in nauw overleg met de initiatiefnemers samengewerkt om een werkbaar financieel model op te zetten waarvan nu nog steeds de vruchten worden geplukt. Er staat nu een financiële structuur waarmee informatie uit de systemen worden getransformeerd naar financiële data waaruit conclusies kunnen worden getrokken en financieel beleid kan worden ontwikkeld. De nauwgezetheid en nauwkeurigheid van Joost geeft een garantie voor een sluitende administratie.

Joost haalt zijn ervaring uit zijn financiële opleiding (afgerond SPD 1 en 2), zijn ervaring in de IT en zijn ervaring op het gebied van contractmanagement. Zijn betrokkenheid bij de zorg, zorgconcepten en zijn rol als adviseur bij de aanvragen voor de Energie Investering Aftrek geeft zijn betrokkenheid bij het concept mede aan. Het kunnen meedenken in oplossingen en betrokken worden bij het concept zijn voor Joost de grootste drijfveren om bij dit initiatief een bijdrage te leveren. 

Administratie@isabellagroep.nl